Adrian Malanca - Fotografie, print, tablouri
Despre mine

Buna!

Ce pot sa spun despre mine?

Ma numesc Adrian Malanca (47) si locuiesc in Eforie Nord-Romania, o localitate turistica aproape de malul marii, dar m-am nascut la munte, in localitatea Brasov. 

Am descoperit fotografia acum cativa ani cand am cumparat primul meu aparat mai serios-Sony NEX 6. Acum folosesc Sony A7R2 full frame camera. Pot sa spun ca o iubesc. 

Lentilele pe care le detin sunt Zeiss Batis 18 mm/f2.8, Sony FE 70-200 mm; f4 G OSS si Sony Zeiss 55 mm/f1.8 si sunt extraordinare.  Sper sa-mi mai maresc colectia in curand. 

Pe website-ul meu incerc sa va arat lumea prin ochii mei. Imi place sa fotografiez peisaje( dar nu sunt limitat doar la acestea), majoritatea pozelor sunt din tara dar incerc sa trag si din afara. 

Tara noastra este un loc minunat de fotografiat, poate de aceea majoritatea timpului il petrec aici pozand peisaje, arhitectura si animale, incercand sa-mi extind orizontul. 

Nu sunt prea vorbaret, dar incerc sa povestesc despre locurile pe care le vizitez in conturile de pe facebook, instagram si de ce nu si aici.

Daca vreti ca una din fotografiile mele sa le aveti imprimate in variante multiple, si de ce nu licenta unor poze, nu ezitati sa ma contactati telefonic, pe email, sau cu formularul de contact.

Sa aveti o zi cat mai buna!


telefon: +40 723 067 667

email: malanca_adrian@yahoo.com